Rokade ♜ Brandmelding

Afgelopen dinsdagnacht (maandag 07 september op dinsdag 08 september) heeft een ongewenste brandmelding plaats gevonden. Het betrof een melding op de 9de etage. De brandweer kon de oorzaak niet vinden, maar een opgeroepen monteur heeft een technische storing gevonden waarbij een rookmelder kapot gegaan is.

Het is/ was erg vervelend voor de omliggende bewoners die hun woning midden in de nacht even moesten verlaten!!

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

4 reacties

Beste buren,

Is inderdaad erg vervelend dat je midden in de nacht je bed uit wordt getrommeld maar het zal zeker niet bewust zijn gedaan!

Groetjes,
Dirk & Annemarie
Website beheerders

Zal zeker niet bewust gedaan zijn, maar ik meen wel eens gelezen te hebben dat bij een brandmelding er alleen een alarm afgaat op enkele etages boven en onder de etage van de brandmelding.

Als de storing op de 9e was, vraag ik me af waarom op de 30e ook het alarm afging.

Ik heb het al vaker gemeld, maar volgens mij is er iets niet helemaal in orde met de bmc. Inmiddels zijn we een aantal inspecties verder na mijn melding, maar is er niets veranderd. Ben benieuwd naar die inspectieresultaten.

Toch jammer.

Hoi Peter,

Nu jij dit zegt moeten wij eerlijk zeggen dat ook wij dachten dat het gebouw in 3-blokken is verdeeld, dus idd gaat op de 7de etage een alarm af dan hoef op voorhand niet de 18de of 30ste etage daar “last” van te hebben … zijn ook benieuwd wat eruit komt.

Groetjes,
Dirk & Annemarie
Website beheerders

Peter,

Gaarne een bericht aan het bestuur: vve.derokade@gmail.com met daarin exact de omschrijving van het alarm dat je hoorde en waar (de locatie dus). Dan kunnen we dit meenemen in het overleg.

In principe heeft het alarm alleen geklonken op de 8e, 9e en 10e verdieping.

Op de middenverdiepingen was niets te horen.

M.v.g.
Huig van Wijnen

Geef een reactie