Rokade ♜ Storing videofoon

  • BIJGEWERKT: 02-AUGUSTUS-2019 OM 15:15 UUR.

Hoe vervelend het ook is, het euvel met de videofoon-installatie is helaas nog steeds niet voor 100% opgelost. Meer informatie kunnen jullie in de nieuwsbrief van augustus vinden.


  • BIJGEWERKT: 08-MEI-2019 OM 16:32 UUR.

Sinds maandag, 6 mei, wordt er hard gewerkt om de diverse storingen van de videofooninstallatie op te sporen en te verhelpen. Dit werk wordt uitgevoerd door de elektriciens van BE en specialisten van de fabrikant.

Het gaat om 3 en soms 4 zogenoemde strengen, met op iedere streng 12 tot 16 aangesloten videofoons. Meer informatie kunnen jullie hier vinden.


Zowel het Bestuur van de VvE als de Technische Commissie hebben het onderste uit de welbekende kan gehaald om het (zeer vervelende) euvel aangaande de videofooninstallatie op te lossen. Alles helaas (ondanks nieuwe onderdelen) zonder het gewenste resultaat.

Barendrecht Elektra komt as. maandag 6 mei met een monteur van de leverancier om het euvel op te zoeken, tot die tijd worden/ kan/ kunnen de storingen aan de videofooninstallatie helaas niet worden verholpen!!

Waarschijnlijk ten overvloede: houd a.u.b. rekening met eventuele postordebedrijven/ visite en niet te vergeten met (hopelijk niet noodzakelijk) dokters/ ambulances e.d.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor deze (wederom) vervelende overlast!!

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

Geef een reactie