Rokade ♜ 1 1/2 meter in liften

Zoals in de nieuwsbrief van oktober 2021 is aangegeven adviseert het bestuur om enkel met 2-personen gebruik van de liften te maken, dit is een advies.

Mocht de lift eraan komen en er staan al 2 personen in vraag dan of het een probleem is om (ook) gebruik te (mogen) maken van de lift. Wij begrijpen dat alles een rare/ vreemde situatie is, wat voor de één normaal is kan voor een ander anders worden opgevangen.

Wij bedoelen alleen maar: schroom niet om te vragen maar geef ook een vriendelijk antwoord … “nee/ helaas/ sorry” is tenslotte ook een antwoord, maar de toon maakt de muziek 🙂

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

5 reacties

Hoi Dimitri,

Al zou ik op de begane grond wonen dan zou ik nog steeds elke dag de lift nemen … niet tegen Annemarie vertellen hé 🙂 🙂 🙂

Ik vind dat nu de 1.5 meter is opgeheven we ook best met meer dan 2 in de lift moeten mogen. Eigenlijk moet iemand die niet is ingeënt zelf zijn of haar verantwoording nemen en dan nee zeggen of niet instappen.

De 1.5 meter hoeft niet meer, we zien en maken al mee dat die 150 cm nergens meer is ..winkels niet .. voetbalstadions niet , bij ons als wij met 2 erin staan kan er gerust zonder problemen 1 of 2 personen bij , zelfs met burendag was dat geen probleem .( wij zijn ook gevaccineerd )
Begrijpelijk NIET met 6 of 8 personen in de lift ,want dan laat ik wel een scheetje .

Geef een reactie