Rokade ♜ Burendag 2021 … foto’s

Op zaterdag 25 september jl. was er, eindelijk, weer eens de altijd even gezellige “Burendag” in onze Rokade. De ’s staan inmiddels online en zijn op foto-pagina te vinden of direct middels deze link op de google-foto’s-pagina 🙂

Onderstaand een persoonlijk schrijven van het bestuur en alle overige commissies:

In de ochtend samen met elkaar alles klaar gezet zodat alle vrijwilligers aan konden schuiven voor een bakkie koffie of thee om daarna te starten. Om dit mogelijk te maken waren vooraf de boodschappen gedaan.

Rond 09:00 uur de aftrap gegeven door een ieder van harte welkom te heten, opkomst circa 25 dames en heren waaronder, heel leuk om te zien weer een aantal nieuwe bewoners die zich makkelijk konden mengen onder de bestaande populatie.

De firma Fair, die de schoonmaak in ons pand verzorgd, had 2 heren en apparatuur ter beschikking gesteld die alle ramen van de daktuinen aan de buitenzijde hebben schoongemaakt met borstels en water. De binnenzijde werd door een aantal dames en heer gesponsd en gezeemd. Voor ons pand is de stoep geborsteld en geveegd en is er een hoop zwerfvuil bij elkaar geraapt.

De VvE ruimte is gestofzuigd en de ramen zijn gezeemd. De liften zijn inwendig onder handen genomen en blinken weer, tijdens het gegeven dat er ook nog eens 2 verhuizingen plaats vonden. De trap van de begane grond naar kelder is weer helemaal gepoetst. In de hallen van de toren plinten zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd, eigenlijk teveel om op te noemen. Afgelopen vrijdag zijn door een extern bedrijf alle planten gereinigd zodat deze ook weer staan te shinen.

De dames waren inmiddels volop bezig met de voorbereidingen van de lunch door het smeren van broodjes en krentenbollen. Nadat iedereen de inwendige mens had versterkt met heerlijke kippensoep gemaakt door Henk, die ook zijn koffiezetapparaat ter beschikking had gesteld, ging een ieder moe maar voldaan terug naar huis. Zoals Henk zelf aangaf, weet niet wat de kip in de soep had gedaan 😉 Konden wij alleen maar zeggen “het was het een heerlijk soepje”

Na met een paar man nog verder opgeruimd en alle buitenbanken binnen te hebben gezet was daarmee een meer dan geslaagde burendag 2021 ten einde.

Namens alle commissies en het bestuur, en ieder die een bijdrage heeft geleverd, nogmaals hartelijk dank. Fijn dat we dit met elkaar, konden en mochten doen.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

Geef een reactie