Rokade ♜ Handleiding rook/ brandmelder … Update 3

Inmiddels zal het merendeel van ons in het bezit zijn van de nieuwe rook/ brandmelder de: Firex KF-20-R.

De handleiding van deze nieuwe rook/ brandmelder is hier te downloaden, de handleiding is ook te vinden op: Elementen BV / Handleidingen klimaat.

Update op 03-oktober: Excuses voor, wederom, het ongemak maar in de vorige versie stond er iets niet bij wat er wel bij had gemoeten (dank voor de oplettendheid van de buren), inmiddels staat de juiste versie online en deze is hier te downloaden en is ook te vinden op de pagina van: Elementen BV / Handleidingen klimaat.

Update op 02-oktober: Excuses voor het ongemak maar in de vorige versie zat een “fout”, inmiddels staat de juiste versie online … geloof of niet, maar helaas ontbrak er in deze versie ook iets.

Update op 25-september: Blijkbaar is er wat onduidelijkheid omtrent storingen aan de vernieuwde rookmelders, is er een extra bijlage … deze is inmiddels vervangen door bovenstaande versie.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

7 reacties

Het is misschien handig om ook te vermelden dat wanneer de spanning van de melder(s) er in meterkast van af wordt gehaald de buitendeur van de woning dicht gaat. Deze is gekoppeld aan de brandmelder.
Dus bij resetten in meterkast vergeet dan niet de huissleutel mee te nemen.

Geachte Dhr. Heijblom,
Wanneer u naar de meterkast gaat om alles te resetten dan heb je altijd al je huissleutel mee.
Dit daar je anders niet in de meterkast kan komen.

Geachte mevrouw Annemarie,

Graag nodig ik u uit om te komen kijken dat de huisdeur en de meterkast althans bij mij twee totaal verschillende sleutels zijn.

Met vriendelijke groet.

Geachte dhr. Heijblom,

Wij wonen hier al vanaf het begin, en het is standaard dat de meterkast en de voordeur van je huis 1 dezelfde sleutel is. Het enige wat ik kan bedenken is dat de vorige eigenaar het slot heeft verandert.

Geef een reactie