Rokade ♜ Happy 2021

Zo goed en leuk & gezellig wij aan het jaar 2020 zijn begonnen zo raar/ gek/ vervelend/ triest is 2020 spijtig genoeg verlopen. Ons vertrouwde “oude normaal” werd van de één op de andere dag “ons nieuwe normaal” en dit helaas met alle (vervelende) gevolgen vandien. Denk aan het “verplichte” thuiswerken, banen die op de “tocht” stonden/ staan, en waarschijnlijk het meest belangrijke: het verlies van een dierbare.

Hoe vervelend/ triest 2020 ook is verlopen … helaas moeten wij ons erbij neerleggen en de situatie, proberen te, accepteren maar laten wij ook vooral positief blijven.

Op dit moment staan wij met één been in het jaar 2021 en laten wij met zijn allen hopen dat de activiteiten-commissie zich weer flink kan uitsloven, dat de daktuinen weer optimaal benut kunnen worden, dat er weer een midzomer bbq komt, dat er weer een hand gegeven kan worden, dat er weer geknuffeld kan worden en … en … en … en …en.

Al met al beste buren, wij hebben wederom met plezier geprobeerd De Rokade site up to date te houden in 2020 en wij willen dit in 2021 wederom proberen (als jullie dat goed vinden 🙂 ) … wij wensen jullie allemaal en jullie familie/ vrienden alvast een heeeeeeel fijn en vooral gezond & happy 2021 🙂

Annemarie & Dirk

PS: a.u.b. geen vuurwerk vanaf de balkons afschieten … ook al is er een vuurwerk verbod maar toch.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

2 reacties

Dirk en Annemarie, dank voor het vele werk met deze leuke site waar elke bewoner zijn/haar informatie kan vinden.
Dat voor iedereen 2021 een goed, liefdevol, maar vooral gezond jaar mag zijn en snel naar het “normaal”

Geef een reactie