Rokade ♜ Metrolijn “D” & Hartelkruis

De RET vernieuwt vanaf 13 juli 2024 t/m 25 augustus 2024 het metrospoor (beide sporen, spoor 1 & 2) tussen Slinge en Waalhaven. Er rijden in deze periode geen metro’s tussen de stations Tussenwater en Slinge.

Er zijn aanpassingen in de dienstregeling van de metrolijnen C en D. Tevens rijdt er een vervangende pendelbuslijn op het traject HoogvlietPoortugaalRhoonSlinge en vice versa.

Om alles een beetje “compleet” te maken zijn er ook nog werkzaamheden aan de Hartelkanaalbrug en de Zoetwaterkanaalbrug in de periode van: maandag 12 augustus 20.00 uur tot en met vrijdag 30 augustus 22.00 uur.

Om bovenstaande reden is de brug in de betreffende periode compleet afgesloten, de fietsbrug blijft wel gewoon open. Meer info is hier te lezen.

Het algemene advies luidt eigenlijk: indien mogelijk probeer zoveel mogelijk van huis uit te werken e/o vermijdt de “spitstijden”.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

2 reacties

Hi, de RET app geeft het volgende aan: Van 6 juli t/m 31 augustus is er groot onderhoud aan het metrospoor bij Slinge. Metrolijn D rijdt dan tussen Rotterdam Centraal en Slinge. Tussen Zuidplein en Hoogvliet rijden pendelbussen. Kijk voor meer informatie en een reisadvies op ret.nl/omleidingen.

Geef een reactie