Rokade ♜ Rondleiding … krijgt vervolg

Vandaag (04-mei) zijn er een aantal rondleidingen geweest waar de bewoners hebben kunnen zien wat er in het pand aanwezig is aan gezamenlijke installaties en hebben een beeld gekregen wat er moet gebeuren om deze installaties en het gebouw in stand te houden.

Naar aanleiding van de hoeveelheid & enthousiaste aanmeldingen hebben het Bestuur en de Technische Commissie besloten om hier een vervolg aan te geven op nader te bepalen datums!!

Wellicht ten overvloede, deze rondleiding is voor bewoners, dus het maakt niet uit of u huurder of eigenaar bent. Iedereen is welkom om deel te nemen.

Een ieder (huurder e/o koper) kan/ mag zich aanmelden op het email-adres van het bestuur: vve.derokade@gmail.com.

Na afloop van de rondleiding is er koffie met koek en de mogelijkheid tot het stellen van vragen voor zover die tijdens de rondleiding niet beantwoord zijn.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

10 reacties

De rondleiding was heel interessant en indrukwekkend. Met alle respect voor onze vrijwilligers die deze klus moeten klaren. Voor ons ook een hoogtepunt om op het hoogste punt van de Rokade te mogen kijken met prachtig uitzicht.
Dankjewel..

Er staat dat je een mail moet sturen naar vve.derokade@gmail.com om je in te schrijven. Aan de hand van de inschrijvingen worden er data gekozen dat vrijwilligers beschikbaar zijn om een rondleiding te geven. Voor degenen die niet kunnen op die data worden dan alternatieve date gezocht.

Geef een reactie