Rokade ♜ Storm/ Ciara

Waarschijnlijk een beetje ten overvloede maar het zal jullie niet ontgaan zijn dat delen van Nederland (zo ook de regio zuid/ west Nederland) as. zondag te maken krijgen met een stormdepressie genaamd: CIARA.

Deze naam klinkt lekker subtropisch maar we kunnen ons (waarschijnlijk) opmaken voor een middag/ avond vol met storm (met verwachte windsnelheden tot 120 km/u)!!

De waarschuwing is dan ook: let a.u.b. op jullie (lichte) spullen die op het balkon/ staan of hangen, het zou erg vervelend zijn als een mooie vaas opeens een aantal meter lager terecht komt met eventuele (letsel/ materiele) schade. Voorkomen is beter dan genezen.

Bron: www.anwb.nl

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

2 reacties

Nu we t toch over wind hebben. Zijn er meer mensen die die vervelende fluittoon vanaf de bouw horen?? Iemand enig idee wie we daarvoor kunnen contacten. Ben er wel een beetje klaar mee.

Goedemiddag Manuel,

Lijkt ons idd ook erg vervelend die “fluittonen”, zou het kunnen komen omdat er tot nu toe alleen nog een “geraamte” staat.
Ik/ wij zijn geen bouwkundige experts, maar misschien dat de technische-commissie e/o het bestuur van de VvE uitleg kan/ wil geven.

De mailadressen kan je op de “contact-pagina” vinden.

Dirk & Annemarie
Website beheerders
Email: info.derokade@gmail.com
Twitter: DeRokade1
Youtube: De Rokade Youtube kanaal

Geef een reactie