Rokade ♜ Youtube update 07

Niet echt een Rokade gerelateerd item maar misschien voor de cruise liefhebbers een leuk klein item.

Dinsdag (22 december jl.) stond het vol spotters, waaronder wij dus ook 🙂 🙂 , op de Landtong bij Rozenburg. Het nieuwe cruiseschip “Mardi-Gras” van Carnival Cruise Line arriveerde namelijk voor een “technical call”.

Het schip, met een achtbaan op het dek, biedt plaats aan 5.200 (!!) opvarenden. Het schip is 340 meter lang en heeft 19 dekken. Vanzelfsprekend is een zwembad met meerdere glijbanen en er zijn verschillende restaurants … kom maar door met al dat eten 🙂 🙂

De “Mardi-Gras” is het eerste LNG-schip van Carnival Cruise Line. Na de tussenstop in Rotterdam gaat het schip op weg naar Port Canaveral in Florida. Vanuit daar kan het schip hopelijk vanaf 2021 weer cruises gaan maken.

Hieronder is een kleine impressie van de “inloop” bij Hoek v Holland/ de Landtong bij Rozenburg, onderstaande impressie is ook terug te vinden op het Rokade-YouTube-Kanaal!

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

6 reacties

ik ben altijd vol belangstelling wat er voor mijndeur voorbij vaart,dit mooie schip is een pietsie te groot daarvoor.Om dit prachtige schip zelf binnen de pieren te zien komen,daar waag ik mij niet meer aan in deze moeilijke tijd.leuk dat jullie dat op jullie web-site hebben gezet. dank daarvoor .piet van der leer.

Prachtig mooi cruise schip en gigantische groot , zal wel een centje kosten hè om mee te varen hahaha, en 360 meter lang!! enorme lengte , het zullen wel pittige wandelingen zijn aan boord , zeker als je een kamer aan de voorkant hebt en je naar achter moet om lekker te zwemmen of in de achtbaan te vliegen hahahaha , pppffffff .
machtig mooi schip en jullie hebben er even voor moeten blauwbekken maar resultaat is prachtig.

Geef een reactie