Rokade ♜ Belangrijke mededeling VvE

Op vrijdagavond 11 november jl. heeft de heer Jan Dalmaijer besloten om per direct zijn taak als voorzitter van de VvE Rokade neer te leggen.

De (persoonlijke) beweegredenen zijn in onderstaand schrijven te lezen.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

12 reacties

Schandalig dat bewoners klagen over deze man. Hij is kundig krachtig en regelt zaken goed. Jullie hebben geen idee wat hier weggegooid wordt. Jan trek het je niet teveel aan je bent en blijft een topper. Tot snel.

Hoi Jan en Mirjam,

Persoonlijk vinden wij het jammer dat je je taken neerlegt, maar wij respecteren je/ jullie besluit!!
Ga er maar aan staan om bijna 24/7 in de weer te zijn met een appartementencomplex en dat allemaal buiten het eigen werk om!!

Dit geldt vanzelfsprekend ook voor alle ander commissieleden van de verschillende commissies, ik /wij doen het je/ jullie niet na!!!
De spreekwoordelijke 100% perfectie bestaat niet maar al “onze” vrijwilligers komen er (in onze ogen) wel dicht bij!!

Annemarie & Dirk

Bijlage:

Niet te geloven dat we hier zo met mensen omgaan die alleen het goede voor de bewoners en het gebouw voor ogen hebben.
Hoop de de personen die dit hebben veroorzaakt nu zelf op die plek gaan zitten.
Schandalig dat we hier zo met elkaar omgaan.

Wat ontzettend jammer Jan,
Ik vond juist dat je er heel veel tijd en werk instak, terwijl je ook nog je eigen werk bij hebt.

Maar ik begrijp je heel goed !! want er zijn altijd mensen die nog meer van je verwachten.

Ik zou juist aan die mensen willen vragen…
Kom uit je luie stoel en doet ook wat voor dit mooie gebouw, zo ontmoet je heel fijne bewoners die er wat moois van willen maken om het jullie naar je zin te maken.

Lieve groetjes van Yvon de Lang

Wat ontzettend jammer.
Dat een man die zich zo inzet voor ons.
Nu opstapt omdat er een kleine minderheid hem zo op de huid zit.
Jan je bent een top vent met het hart op de goede plaats.
Dat je dit vele uren deed naast je gewone werk.
Ik hoop dat de mensen nu gaan zien wat jou taak allemaal inhield.
Jammer dat het zover moest komen.
Maar snap goed dat je nu voor jezelf kiest.

Liefs van Yvonne Vrijenhoek

Misschien een idee dat deze kleine minderheid zich bekend maakt dan kunnen we met hen de gevolgen van hun handelen bespreken. Want zonder vrijwilligers zijn we allen gedupeerd.

Jammer dat deze minderheid het zover heeft kunnen krijgen. Dit zal niet tegoeden zijn van de Rokade. Jan bedankt voor alles wat u al voor ons heeft betekent. Het is jammer dat u met zoveel kennis en inzet dit moet doen maar wij begrijpen uw besluit die u hier in genomen heeft.

Jan bedankt voor je inzet en betrokkenheid bij het wel en wee van de Rokade. Dat veel medebewoners dit ook zo hebben ervaren blijkt wel door de vele reacties op jou aangekondigde vertrek. Ik hoop dat dit geen impulsieve beslissing is geweest door enige nare confrontaties met enkele “medebewoners”. Gaven jou waarschijnlijk het gevoel waar doe ik het allemaal voor en was je enorm teleurgesteld. Wij zouden het fijn vinden dat je op je beslissing terugkomt en zo niet dan wensen wij jou en je vrouw als onze bovenburen het beste voor de toekomst.

Hoi-Hoi Sjanie & Arjan,

Met de laatste alinea –wij zouden het fijn vinden dat je op je beslissing terugkomt– kunnen wij ons helemaal in vinden, en waarschijnlijk meerdere buren van ons!
De reacties zeggen genoeg … De Rokade wordt “draaiende” en onderhouden door gemotiveerde en passie volle bewoners en dat allemaal op vrijwillige basis.

Ik/ wij zeiden het al eerder: 100% perfectie bestaat niet en kan niet, maar de inzet van al onze vrijwilligers is in onze ogen wel 100% perfectie.

Annemarie en Dirk

Eens ik denk dat het nog steeds goed is dat de klagers zich bekend maken en zich niet meer verschuilen. Het zou top zijn als op basis van inzet van de meeste bewoners deze klagers zich koest gaan houden en Jan naar tevredenheid van zeker 98% van de bewoners zijn werk kan doen en dan naar kunde en plezier kan uitvoeren

Geef een reactie