Rokade ♜ Brug gestremd Nov ’17

In het weekend van vrijdag 17 november 2017 t/m zondagochtend 19 november 2017 as. is de Spijkenisserbrug vanwege werkzaamheden tussen 21:00 uur en 05:00 uur afgesloten.

Verkeer van en naar Spijkenisse en Rotterdam-Hoogvliet wordt omgeleid via de Botlektunnel en Botlekbrugbrug (A15) en de Hartelbrug. Het verkeer uit Spijkenisse richting Hoogvliet wordt met gele borden omgeleid via omleidingsroute H.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

7 reacties

Hoi Sylvia,

Excuses voor het eventuele ongemak, maar wij hebben inderdaad nergens geen terugkoppeling van gekregen.
Wij gaan er wel een klein beetje vanuit dat de fietspaden gewoon toegankelijk zijn, maar nogmaals dit is een wilde gok.

Dirk & Annemarie
Website beheerders
Email: info.derokade@gmail.com
Twitter: DeRokade1

Hoi Dirk en Annemarie,

Ik wil daar best op gokken maar als ik om 3 uur in de nacht (worst case) alsnog via de botlekbrug moet fietsen word ik daar niet blij van geloof ik …..
En moet ik eerst uitzoeken hoe ik precies zou moeten fietsen.
Belachelijk eigenlijk dat niemand daar antwoord op kan geven he!!

Hoi Dirk en Annemarie,

Ik heb het bijbehorende telefoonnummer gebeld maar hij kon alleen maar vertellen wanneer de brug dus NIET open ging voor de scheepvaart en trok dezelfde conclusie als jullie : WAARSCHIJNLIJK kun je er dan wel overheen met de fiets. Maar garantie totaan de deur!!!

Dus ik heb het nu maar anders geregeld voor de zekerheid.
In ieder geval bedankt voor jullie inzet!

Groetjes,
Sylvia

Geef een reactie