Rokade ♜ Geluidsoverlast

Helaas komt het de laatste tijd weer met regelmaat voor dat buren, vooral in het weekend, hinder ondervinden van geluidsoverlast in de vorm van boorgeluiden e/o geschuif met meubilair e.d.

In het huishoudelijk reglement staan de richtlijnen voor het e.e.a. duidelijk omschreven, download hier het reglement en lees het voor de zekerheid nog even door zodat een ieder met plezier zijn vrije avonden/ ochtenden door kan komen.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

4 reacties

Ik snap heel goed de frustraties over het boren, echter briefjes op het prikbord met beledigende teksten zonder afzender gaat niet helpen bij een oplossing. Ik woon op 658 begane grond dus ik heb geen last gehad van het late boren. wel stoorde ik me aan de mores hoe hiermee omgegaan werd via het prikbord. Overigens complimenten op welke wijze het issue via dit kanaal aan de orde is gesteld. Laten we rekening met elkaar houden en fatsoensnormen honoreren. Gr Remco.

Mooi hoor die tip dat je voor een paar euro vilt kan kopen om onder je meubels te plakken en ook ben ik het eens met die mijnheer dat je geen anonieme briefjes met beledigende teksten op moet hangen MAAr WAT NU als je iemand boven je heb wonen die oostindisch doof is of zo weinig respect heeft voor een ander dat hij gewoon aan je smeekbeden voorbij gaat om ook maar iets aan het geschuif met zijn meubels en de daarbij behorende overlast wilt doen. alles al gedaan nog net niet met gevouwen handen en op mijn knieen gevraagd of hij aub vilt onder zijn stoelen wilt plakken omdat we er zo’n last van hebben. Buurtbemiddeling is er bij geweest echter dan zit dit persoon alles toe tegeven en te beloven er iets aan te doen. Wat dan als iemand zo asociaal is moet je dan je woongenot laten vergallen door dit soort personen?? Wij zijn bewoners van het eerste uur en hebben het verder prima naar de zin hier echter dit zou niet aan de orde moeten zijn met een heel klein beetje respect voor elkaar zou er een hoop ergenis wegvallen. Even voor de goede orde deze overlast veroorzaker woont op de 23e type E

Beste mevr/ heer Stellenaar,

Wij begrijpen jullie frustraties en wat heer Remco ook al aangeeft is het niet netjes om briefjes in/ op het prikbord te hangen met vervelende (lees: beledigde teksten).
Waarschijnlijk ten overvloede maar hebben jullie het één en ander ook bij het bestuur van de VvE kenbaar gemaakt?

Feit blijft wel dat dit allemaal erg vervelend en frustrerend is 🙁

Dirk & Annemarie
Website beheerders
Email: info.derokade@gmail.com
Twitter: DeRokade1

Geef een reactie