Rokade ♜ Glasbewassing (2)

Met gepaste vreugde kunnen wij jullie mededelen dat de gondel voor de glasbewassing is gerepareerd en dat er deze week volop is begonnen om alle ramen aan de buitenzijde weer spik & span te krijgen zodat een ieder weer kan genieten van het fantastische uitzicht. De binnenzijde moet een ieder helaas zelf even doen ☺☺.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

12 reacties

Gisteren (woensdag 18 feb) zijn bij ons alle ramen inclusief de balkonramen gedaan. We zien nog net niet de Big Ben in Londen staan maar het uitzicht is weer fantastisch … nu nog even de binnenzijde doen ☺ ☺ ☺

Groetjes,
Dirk & Annemarie
Website beheerders

Goed nieuws! Woon sinds April 2014 in de Rokade met volledig uitzicht op de Maas met zowel woon- als ook de slaapkamers en pas 1x zijn de ramen gezeemd! En dat voor € 15 per maand 😉

Zal ook niet beter worden met 1 emmertje water en zoveel ramen. En al het vuil zit er in gebrand. Bij ons worden er regelmatig ramen over geslagen. Na bewassing lopen de afvoer gaatjes vd ramen leeg met vuil drap water. Maar maakt niet uit over 5 maanden komen ze toch weer , mits er niks stuk is aan de gondel.

Op 10 maart 2015 heeft de glazenwasser een poging gedaan om de balkons te zemen. Hun werkwijze is om met een borstel die aan een slang gekoppeld is het glaswerk schoon te krijgen. Er wordt een beetje overheen “geaaid” maar niet grondig schoongemaakt . Het vuil blijft er gewoon op zitten. Ook wordt er niet nagezeemd wat tot gevolg heeft dat er allemaal druppels achterblijven. Misschien is het een idee om in overleg te gaan met het glazenwassersbedrijf om de boel opnieuw te zemen of de factuur te laten crediteren. Wij betalen immers een fors bedrag per maand voor weinig tot geen kwaliteit.

Hoi Elia,

Wij begrijpen je vraag maar wendt even tot de VvE voor een e.v.t. passend antwoord.

Groetjes,
Dirk & Annemarie
Website beheerders

Beste bewoners / VVE.

Ik kwam per toeval op jullie website terecht. En zie hier en daar wat klachten voorbij komen wat betreft de glasbewassing.
Mochten jullie nog steeds klachten ondervinden zouden wij graag willen komen kijken voor een onpartijdig gesprek.
Er zijn tal van oplossingen om klachten te voorkomen/verhelpen m.b.t. glasbewassing.
Mocht er interesse zijn kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
Sven van der Burgh
Glazenwassersbedrijf Goeree-Overflakkee
06-53369830

Beste Sven,

Dank voor de reactie, wij hebben u reactie doorgezet naar het bestuur van de VvE van De Rokade.

Groetjes,
Dirk & Annemarie
Website beheerders

Geef een reactie