Rokade ♜ Glasbewassing (1)

Spijtig genoeg moeten wij jullie mededelen dat de glasbewassing voorlopig helaas geen doorgang kan vinden. Dit i.v.m. een defect aan de installatie. Een aantal onderdelen van de gondel zijn naar de fabriek gestuurd voor reparatie. Hoelang e.e.a. gaat duren is helaas niet bekend.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

2 reacties

Sinds 1,5 jaar huren wij dit Rokadeappartement. Tot nu toe is er twee keer gezeemd in deze periode. Wij betalen verplicht 10,00 euro per maand hiervoor, dus 180 euro betaald voor twee keer zemen. Dat is wel erg duur.
Wat gaat hier financieel hier aan gebeuren? Ik heb al eens eerder een briefje geschreven en men zou hier op terug komen. Eigenaren betalen alleen wanneer er gezeemd is volgens mij. Hoeveel huurders wonen hier?
M.v.g.

Rob Vervaart en Wil Dodde

Beste Wil & Rob,

Ik begrijp wat jullie schrijven maar het is niet helemaal correct. Wij hebben nu een ander bedrijf onder contract dat de glasbewassing doet, maar helaas ondervinden wij nog al wat technische problemen met de installatie. Het bestuur van de VvE en de TC doen wat ze kunnen. Het is echt even pech hebben.

Ten aanzien van het financiële: eigenaren betalen ook, net als de huurders, en dit staat los van het feit of er al dan niet gezeemd wordt. Mijn ramen zijn bijv. nog nooit gezeemd. Er zijn zaken zoals glasbewassing die collectief worden geregeld en betaald. Dat het niet altijd gaat zoals wij met z’n allen zouden wensen klopt. Echter iedereen doet zijn best om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Stel je voor dat alles apart berekend zou moeten worden. Ik moet er niet aan denken.

Met vriendelijke groet,
Huig van Wijnen

Geef een reactie