Rokade ♜ Speedgate defect (3)

Op donderdag 15 september a.s. zal om 08:00 uur worden begonnen met de herstelwerkzaamheden van de detectielussen van de uitgaande speedgate, dit onder voorbehoud dat de weersomstandigheden dit toelaten. Tijdens deze werkzaamheden is ingaande speedgate opengezet  en is de uitgaande speedgate afgesloten.

Als alles meezit zijn beide speedgates op vrijdag 16 september weer te gebruiken en zijn alle handzenders gereset!

Jullie kunnen hier het gehele bericht downloaden/ lezen.

Bovenstaande post/ pagina kun je e.v.t. ook delen via:

1 reactie

Ik kan al 3 dagen mijn wagen niet beneden zetten , omdat ik er niet in kan als ik op mijn afstandsbediening druk gaat hij even rood en dan gaat het weer uit ik snap niet hoe dat kan .
Ik hoop dat ik er weer gauw mijn auto beneden kan zitten

Geef een reactie